פסטיבל הסרטים ה -36 בוורשה מתקרב - מרכז העיתונות

בעוד חודש בלבד, ב -9 באוקטובר 2020, מתחיל פסטיבל הסרטים הבינלאומי ה -36 בוורשה, שיימשך כתמיד 10 ימים מלא בהקרנות, פגישות עם יוצרי סרטים וסדנאות רבות ואירועים נלווים.

ה- WFF יתקיים בצורה נייחת, עם כל כללי האבטחה והריחוק החברתיים האפשריים (והנדרשים כחוק), באופן מסורתי בקינוטקה ובמולטיקינו זלוטה טראסי.

בתחילת ספטמבר חושפו המארגנים את רשימת הבחירה הרשמית, שנאספו בעשרה מדורי תחרות.

הסט של הסרטים הפולניים הקצרים הטובים ביותר 2020 כולל, בין היתר סרטים מאת טומק דוקי ("פלנטריום"), פאוול צ'ורצ'פה ("סאני"), אולגה בולאדץ '("אליצ'יה אי ז'בקה"), דמיאן קוקור ("זה יום הבא"), ברטוש קוזרה ("אבן") וטדאוש סישאק ("שמלה" ”), הפרס הוענק פעמים רבות בפסטיבלי וביקורות קולנוע פולניים ובינלאומיים. בסך הכל יוצגו 17 כותרים.

ב- WFF יופיעו גם שלושה סרטים שנבחרו בקפידה המוצגים במסגרת מדור הקלאסיקה הפולנית. השנה תהיה לצופים הזדמנות ייחודית לצפות - אולי לראשונה על המסך הגדול - ב"הלולאה "מאת וויצ'יץ 'יז'י הס משנת 1957 עם גוסטב הולובק לפי מרק חלסקה," פרידה מסתיו "מאת מריוש טרלינסקי משנת 1990 ו"בשורה על פי הארי "מאת לך מג'בסקי משנת 1993 עם ויגו מורטנסן בתפקיד הראשי.

בימים הקרובים ייחשפו גם הסרטים שנבחרובמדור "תגליות" ו"הקרנות מיוחדות ", כמו גם הסרטים הפותחים וסוגרים את מהדורת הפסטיבל השנה.

מסיבת העיתונאים של ה- WFF ה -36, במהלכה יכריזו המארגנים, את רשימת הסרטים מהתחרות הבינלאומית תתקיים ביום רביעי, 23 בספטמבר בשעה 12.00 בקולטוראלנה.

מכירה מוקדמת של כרטיסים לסרטי פסטיבל ורשה ה -36 מתחילה ב -1 באוקטובר בקינוטקה.

במהלך הפסטיבל ניתן יהיה לרכוש כרטיסים בקינוטקה באמצעות אפליקציית Going. ודרך האתר wff.pl.

פסטיבל הסרטים הבינלאומי הוורשה ה -36, שאורגן על ידי הקרן לקולנוע בוורשה, נתמך על ידי עיריית ורשה, המכון לקולנוע הפולני, משרד התרבות והמורשת הלאומית ומשרד המרשל של מזובייצקי. נותני החסות והשותפים של WFF הם: אפסון, יישום מפעל הדמיון, הולך. בתי הקולנוע של הפסטיבל הם Kinoteka ו- Multikino Złote Tarasy. השותף לתעשייה בסין הוא פילם פקטורי. מכוניות רשמיות מסופקות על ידי MB Motors. מלון הפסטיבל הוא מריוט ורשה. המוביל הרשמי הוא LOT Polish Airlines. שותפים לתקשורת: AMC, Co Jest Grane 24, Filmweb, K MAG, Onet, SundanceTV ורדיו Zet. DHL הוא המשלח.

מקור המידע: WFF

הערה: השולח, המצוין בכל פעם כ"מקור מידע ", אחראי על החומר שמפרסם מרכז העיתונות של PAP. (מרכז העיתונות)