זינגה מכריזה על הבכורה העולמית של הארי פוטר: פאזלים ולחשים

המשחק ליחיד "שלוש בשורה" המבוסס על הספרים והסרטים המקוריים של הארי פוטר מציג למשתמשים במכשירים ניידים את עולם משחקי הפאזל הקסומים.

השחקנים לוקחים חלק בהרפתקה המסופקת על ידי משחק  מלא קסמים, הומור, צבעים ודמויות מסדרת הארי פוטר. המשחק הועשר בפסקול ובהקלטות דיאלוג מהסרטים המקוריים "הארי פוטר", שבזכותם האוהדים זוכים לחיות מחדש את מסעו של הארי דרך "עולם הקסמים". על ידי רווח של כישופים ותעצומות כוח מיוחדות, השחקנים פותרים חידות שלוש בשורה מלא בצפרדעי שוקולד קופצות,  נלחמים בשחמט קסמים ובמכשולים וחפצים מפתיעים אחרים. בהפסקה בין החידות הצבעוניות, לשחקנים יש אפשרות לחיות מחדש את הרגעים האיקוניים ביותר של הסיפור, כמו המסע של הארי בהוגוורטס אקספרס, היצורים הקסומים של האגריד, או הרמיוני שמטילה את הכישוף "וינגרדיום לויוזה".

כאשר הם מפתחים את יכולותיהם הקסומות, השחקנים מרוויחים כישופים, בוסטרים ונקודות חוויה כאשר הם מתקדמים במשחק כדי לקדם את רמת המיומנות שלהם ולבנות את אופיים. שחקנים יכולים גם לזכות בפרסים על ידי השתתפות באירועים יומיים המתייחסים לרבים מהרגעים בסדרת "הארי פוטר". ברוח החברות והתחרות הידידותית היישר מהוגוורטס, שחקנים יכולים להצטרף למועדונים, שם יוכלו לתקשר עם אוהדים אחרים, לשתף פעולה באסטרטגיות לפתרון חידות, או לזכות בפרסים באתגרי מועדונים מיוחדים.

בשבעת הימים הבאים שחקנים שיורידו את המשחק למכשיר אנדרואיד או iOS יקבלו חבילת קבלת פנים המכילה זהב, תוספות חיים ומשקפי קווידיץ 'מיוחדים להתאמה אישית של מראה האווטאר.

זינגה

זינגה היא מובילה עולמית בתחום הבידור האינטראקטיבי עם המשימה להפגיש אנשים מכל רחבי העולם באמצעות משחקים. למעלה ממיליארד אנשים היו בקשר ישיר עם תארים כאלה של חברה זו כמו "CSR Racing" [TM], "Empires & Puzzles" [TM], "Merge Dragons!" [TM], Merge Magic [TM], Toon Blast [TM], Toy Blast [TM], "מילים עם חברים" [TM] ו- "זינגה פוקר" [TM]. משחקי זינגה זמינים בלמעלה מ -150 מדינות ברחבי העולם במספר פלטפורמות חברתיות ומכשירים ניידים. החברה, שנוסדה בשנת 2007, ממוקמת בסן פרנסיסקו ויש לה משרדים בארה"ב, קנדה, בריטניה, אירלנד, הודו, טורקיה ופינלנד. למידע נוסף בקר באתר www.zynga.com או עקוב אחר הבלוגים של טוויטר, אינסטגרם, פייסבוק או זינגה של זינגה.

האחים וורנר. משחקים

האחים וורנר. משחקים, חטיבה של האחים וורנר Home Entertainment, Inc., היא המפרסמת, המפתחת, נותן הרישיון והמפיצה המובילה בעולם של תוכן בידור בפלטפורמות אינטראקטיביות, כולל משחקי קונסולה, סלולר, סלולר ומחשב הן עבור פרויקטים של צד שלישי. מידע מפורט על האחים וורנר משחקים ניתן למצוא בכתובת https://www.wbgames.com/.

משחקי פורטקי

Portkey Games, ישות של האחים וורנר משחקים הוא תווית המפתחת משחקים חדשים למכשירים ניידים שלוקחים שחקנים באמצע הרפתקה המתרחשת ב"עולם הקסמים ", בהשראת הרומנים מאת ג'יי קיי רולינג. משחקי פורטקי מאפשרים לשחקנים להחליט על המשימות וההרפתקאות שיפגשו את דמותם ב"עולם הקסמים ", מה שמאפשר חוויה ייחודית. Portkey Games נוצר כדי לפתוח בפני שחקנים אפשרויות חדשות להתעמק ב"עולם הקסמים "ולחוות שם את הרפתקאותיהם הקסומות.

מידע צופה פני עתיד

הודעה לעיתונות זו מכילה הצהרות צופות פני עתיד הקשורות, בין היתר, עם השם, פרטי המשחק, התכונות הזמינות וקידום זמן מוגבל של "הארי פוטר: פאזלים ולחשים". אמירות מסוג זה מאופיינות בנוכחות מילים וביטויים כמו "פרספקטיבה", "צפוי", "מתוכנן", "מתכוון", "יהיה", "צופה", "מאמין", "מכוון", "מצפה". הצהרות צופות פני עתיד הן בדרך כלל אמירות צופות פני עתיד. ההשגה המוצלחת של היעדים המכוסים על ידי הצהרות צופות פני עתיד מסוג זה כרוכה בהנחות מסוימות ובכפוף לסיכונים ואי וודאות משמעותיים. אין לייחס חשיבות יתרה להצהרות צופות פני עתיד מכיוון שהן מסתמכות על מידע זמין בזמן הגשתן. החברה אינה מתחייבת לעדכן הצהרות צופות פני עתיד כאלה. מידע נוסף ופרטים על סיכונים, אי וודאות והנחות ניתן למצוא בתיקים פומביים לרשות ניירות ערך ("SEC"), אשר ניתן לקבל עותקים מהאתר קשרי משקיעים http://investor.zynga.com או באתר SEC: www.sec.gov.